Våra behandlingar

Klippning: 

Inleds om så önskar med en schamponering med anpassade produkt för just ditt hår. Därefter en konsultation som följs av din klippning. Avslutar med styling, där vi även rekommenderar vilka produkter som krävs för att du på ett enkelt sätt ska kunna sköta din frisyr hemma.

Putsning: 

En behandling vi erbjuder våra kunder mellan klippningarna som en uppfräschning av den befintliga. Detta kan då till exempel vara ev. luggklippning, putsning av nacke eller runt öronen.

Färgning: 

Vi börjar med en konsultation. Med vår expertis inom färg, form och känsla ser vi till att ta fram det bästa hos dig. Avslutar med styling och rekommendation om hur du på bästa sätt bibehåller behandlingens resultat hemma.

Permanent: 

En formförändrande behandling som kan fungera som ett praktiskt stöd eller ge rörelse till håret. Avslutar med styling och rekommendationer av vilka produkter som på bästa sätt bibehåller behandlingens resultat hemma.

Styling: 

Vi börjar med en avslappnande schamponering som följs av styling enligt dina önskemål med särskilt utvalda produkter som passa ditt hår och önskade styling/uppsättning. (vid upps. Ingår ej tvätt)

Hairtalk: 

Vi börjar med en konsultation där vi bestämmer rätt hår och färg för dig. Här kan vi jobba med både hårförlängning, förtjockning och färgeffekt.

Ögonfrans- och brynfärg, plock:  

Vi börjar med en konsultation, önskemål av kund och rekommendation av oss om vad som passar kundens ögonbrynsform, färg och fransar. Som slutresultat får du mörkare fransar och ögonbryn. Du känner dig piggare och fräschare varje dag, sparar tid då du slipper använda mascara och ögonbrynspenna.

Skäggklippning: 

Formning av skägg och mustasch där vi sätter kanter och linjer om så önskas. Avslutar med en rekommendation av produkter som hjälper till att vårda ditt skägg.

Trainee behandlingar: 

Utförs av elev till elevpris (då vi har elev på salongen).

Vi som jobbar på La Frizz:

Holgersgatan 13

311 34 Falkenberg

0346-155 55

MÅN

TIS

ONS

TORS

FRE

LÖR

8-17

9-19

8-17

 8-17

8-17, 8-14 OJÄMN V.

9-13 JÄMN V.